Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Verzenden & Retourneren

 

Bezorging
Wij leveren alleen in België, Nederland en Duitsland.
Bestellingen bij Webwinkelgigant.com worden meestal direct verwerkt en verpakt. Vervolgens worden uw bestellingen aan de transporteur aangeboden en bij u bezorgd. Bezorgingen worden in de meeste gevallen uitgevoerd van dinsdag t/m zaterdag. Op maandag en zondag wordt er niet door PostNL bezorgd bij standaard bestellingen.

Wanneer de bestelling wordt aangeboden en u bent niet thuis, dan vindt u een verwijzing van de bezorger in uw brievenbus. Uw bestelling wordt nogmaals aangeboden óf de bestelling wordt bij uw buren afgeleverd. Wat ook kan is dat de bezorger het pakket aanbiedt bij het dichtsbijzijnde PostNL of DHL depot. Altijd ontvangt u een verwijzing van de bezorger wat er zal gebeuren met uw bestelling.

Verzendkosten
Verzendkosten bedragen voor Nederland € 7,50 (tijdelijk verhoogd ivm extra kosten door corona) en voor België en Duitsland € 9,50 per bestelling t/m 10kg, ongeacht de grootte van uw bestelling!

Levertijd
Geplaatste en betaalde bestellingen worden de eerstvolgende werkdag bij de bezorgdienst aangeboden voor verzending, tenzij anders vermeld staat bij het artikel op de website. In principe wordt in Nederland uw bestelling de daarop volgende dag bezorgd. Echter op zondag en maandag wordt er NIET bezorgd.
Voor bezorging in België en Duitsland zijn we afhankelijk van de samenwerkende transporteurs. Bezorging kan mogelijk iets langer duren.
 
Track & Trace en verzendbevestiging
Wanneer uw product is verzonden ontvangt u automatisch een bericht van Webwinkelgigant.com op het door u opgegeven e-mailadres met daarin een verzendbevestiging en een Track & Trace code. Met deze TT-code kunt u gemakkelijk en snel de status van uw bestelling checken op de site van de pakketbezorger.

Retourzendingen
Webwinkelgigant.com hanteert een zichttermijn van 14 dagen. Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen om te besluiten of u het product wilt behouden.
Wanneer u besluit het product te retourneren, dient u dit binnen een termijn van 14 dagen kenbaar te maken (zie onderstaande stappen). Vervolgens heeft u 14 dagen na aanmelding van uw retourzending om de bestelling te retourneren (zie onderstaande stappen). U ontvangt zo spoedig mogelijk (maar uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding van uw retourzending het door u betaalde bedrag retour). Als blijkt dat het product of de verpakking dusdanig beschadigd is, dat het niet mogelijk is het product voor de normale prijs te verkopen, zal een schadevergoeding op het aankoopbedrag in mindering worden gebracht. 
Kosten voor retourzendingen worden niet vergoed.

Wanneer u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht (het herroepingsrecht geldt niet voor B2B), dient u de volgende stappen te volgen;

1). Stuur binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling het formulier voor herroeping, welke u bij uw orderbevestiging heeft ontvangen, naar info@webwinkelgigant.com
Het formulier voor herroeping kunt u ook hier downloaden en digitaal invullen. 

2). Na bevestiging van onze klantenservice stuurt u uw product binnen 14 dagen naar ons retour. U dient tevens een kopie van de factuur mee te sturen.

3). Zodra wij uw goederen in goede orde hebben ontvangen, ontvangt u binnen 5 werkdagen hiervan een bevestiging. Vervolgens zullen wij het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terugstorten, doch binnen uiterlijk 14 dagen na uw retourzending.

In onze Algemene Voorwaarden artikel 6.3 zijn B2B verkopen uitgesloten van het herroepingsrecht.

 

We gebruiken cookies om bezoek te meten, slaan geen persoonlijke gegevens op.